Anlita städfirma för studenten och andra tillställningar

Städfirmor kan hjälpa till med hemstädning, flyttstädning och mycket mer. Därför kommer här en liten sammanfattning och exempel på när en städfirma kan komma till användning när man planerar för större tillställningar och när det är dags för fest.

Att anlita en städfirma är relativt vanligt men det är långt ifrån alla som har anlitat en städfirma under sin livstid. Oftast tycker man att städning är en uppgift man kan sköta själv och därför väljer man hellre att spara pengarna till något annat. Men tack vare RUT-avdrag blir det billigare att anlita städhjälp inför större evenemang och tillställningar.

Ta hjälp med städningen inför event

När det är dags för ett större firande av något slag kan städningen bli den tråkiga baksidan av den roliga tillställningen. Studentfirande innebär ofta mycket stök och städningen kan därför bli väldigt omfattande efteråt. Att låta en städfirma ta hand om allt efter studentfirandet kan vara en stor fördel, då man slipper bråka om vem som ska städa eller hur det ska städas. Efter firandet är klart kan man istället gå hem och vila efter den händelserika kvällen.

Bröllopsfirande är också ett exempel där storstädning med städfirma malmö kan komma väl till pass. Istället för att belasta anhöriga och vänner med städningen kan man låta en professionell städfirma ta hand om det och istället låta gästerna ha en rolig kväll ihop med brudparet från början till slut.

Istället för att planera en dyr After Work på en plats där man inte behöver bry sig om att städa och göra i ordning platsen efteråt, kan man hyra en billig lokal och anlita en städfirma som tar hand om städningen.

Ibland kan städningen och de tråkiga uppgifterna efter en fest göra att festen som helhet tappar sin charm. Som festfixare vill man att festdeltagarna ska ha roligt ända till slutet och inte behöva handskas med all städning efteråt.

Gör det billigare att anlita städhjälp

Tvekar ni inför att anlita en städfirma kan det vara värt att nämna att det blir billigare tack vare RUT-avdrag. Det är ett skatteavdrag som får göras på hushållsnära tjänster och som både gör att fler passar på att anlita städhjälp och gynnar städföretagen.

Är ni tveksamma hur RUT-avdraget ska göras kan den aktuella städfirman förklara hur det fungerar. Man kan även kontakta Skatteverket för ytterligare hjälp och rådgivning.